Storing en diagnose Autobedrijf Niehoff Denekamp

Storingsdiagnose

Brandt er een lampje op uw dashboard of heeft u een ander probleem? Kom dan langs bij Autobedrijf Niehoff voor een diagnose. Vandaag de dag beschikt de auto over veel elektronica om het rijden veiliger en comfortabeler te maken. Helaas kan dit ook storingen met zich mee brengen. Geeft uw auto een storing aan, maar weet u niet wat er aan de hand is? Autobedrijf Niehoff in Denekamp lost het voor u op. Met onze diagnose testapparatuur kunnen wij een diagnose stellen, software updaten, sleutels inlezen, programmeren en modificaties uitvoeren.

Een storing of foutcode vertelt zelden het hele verhaal van een storing. Een storing kan weer een andere storing veroorzaken, waardoor een garage mogelijk niet het onderliggende defect detecteert. Wij als diagnose specialist weten hoe we foutcodes moeten interpreteren en streven we er altijd naar om u niet nog eens terug te laten komen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen. Uiteraard overleggen we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie. We proberen daarbij steeds naar de beste oplossing te zoeken.

Er brandt een lampje, wat nu?
Een brandend storingslampje is geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Wel is het belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. Dit kan teruggevonden worden in de documentatie van de auto. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk bellen.