Automaatbak spoelen Autobedrijf Niehoff Denekamp

Automaat spoelen

Ervaart u bokkend en stotend rijgedrag tijdens het schakelen van de automaat? Deze klachten worden waarschijnlijk veroorzaakt door vervuiling van de automatische transmissie en de ATF. Geef uw automaatbak daarom extra aandacht en laat deze spoelen. Het spoelen van de automaatbak is een methode waarbij de problemen aan uw versnellingsbak kunnen worden voorkomen of zelfs worden verholpen. Autobedrijf Niehoff in Denekamp spoelt de automatische transmissie snel en effectief.

ATF olie verversen of automaatbak spoelen?
Door olie te verversen blijft er altijd oude olie in de koppelomvormer achter. Dit brengt problemen met zich mee. Met het verversen van ATF olie raken er diverse onderdelen vervuild, waardoor het schakelcomfort wordt verminderd. Het spoelen van uw automaatbak, ook wel bekend als flushen, is een betere oplossing. Bij het flushen van uw automaat wordt er een reinigend additief aan de olie toegevoegd om de automaat grondig en veilig te reinigen. Dit verlengt de levensduur van de automaatbak en zorgt voor meer rijcomfort.

Ons advies is om elke 4 jaar of elke 100.00 kilometer (afhankelijk van het merk en type auto) uw automaatbak te laten flushen/ spoelen om problemen voor te zijn. Autobedrijf Niehoff biedt u een hoogwaardige manier van automaat spoelen. Wilt u meer weten over het spoelen van uw automaatbak of ervaart u problemen tijdens het schakelen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

0273625001540293399.jpg