Verkoop

Autobedrijf Niehoff geeft u graag advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto.

Occasion-voorraad
Wij hebben altijd meer dan 10 gebruikte auto’s te koop staan. Dit aanbod wordt regelmatig ververst en omdat de inkoop en verkoop met een hoge frequentie gebeurt, staat ons volledige aanbod niet altijd op onze website.

Al onze auto’s worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt, APK en BOVAG-garantie. Er wordt tevens gekeken of de distributieriem vervangen moet worden. U krijgt bij ons standaard 6 maanden BOVAG-garantie met uitstekende voorwaarden op onze occasions vanaf €4250,-. Auto’s onder dit bedrag krijgen een onderhoudsbeurt en een APK, plus 3 maand garantie op de versnellingsbak, motor en cardan.

Kom gerust een langs om te kijken naar onze actuele aanbod of voor het maken van een proefrit.

Nieuwe auto’s

U kunt bij ons ook nieuwe auto’s kopen en wij doen daarbij niet onder voor de dealer. Onze voordelen:

  • Als merkonafhankelijk bedrijf kunnen we eenvoudig een aantrekkelijke inruilprijs bieden.
  • Geen binding met een bepaald merk, dus een onafhankelijk advies
  • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie

Wilt u meer weten over de aanschaf van een nieuwe auto? Neem contact met ons op!

Zoekopdrachten
Staat uw droomauto niet in ons huidige aanbod? Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek! Wij nemen het zoeken voor u uit handen en u bent ervan verzekerd dat u een goede auto koopt. Bovendien wordt deze bij ons met BOVAG-garantie afgeleverd.

Aankoopkeuring
Staat u op het punt om een auto te kopen, maar twijfelt u of deze mankementen heeft? Dan is het mogelijk om bij Autobedrijf Niehoff een aankoopkeuring te doen. Dit is een complete keuring conform de ANWB en wij beoordelen objectief of deze auto voldoet aan uw eisen.

Inruilen
Wilt u uw huidige auto inruilen? Wij staan voor u klaar! Bij ons krijgt u altijd een goede inruildeal voor uw auto. Op onze occasion-pagina kunt u aangeven of u uw huidige auto in wilt ruilen door op ‘vraag offerte aan’ te klikken. Wilt u meer weten over het inruilen van uw huidige auto? Neem dan contact met ons op!