Aircoservice

Autobedrijf Niehoff is specialist op het gebied van airco’s in Denekamp en omstreken. Natuurlijk voor uw auto, maar ook voor uw camper, caravan of andere voertuigen.

Aircoservice
Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Zo bespaart u hoge reparatiekosten en voorkomt u nare luchtjes in de auto. Een goed gekoelde auto zorgt bovendien voor meer veiligheid en draagt bij aan het comfort tijdens het rijden. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt. Ook voor auto’s met het nieuwe koudemiddel R-1234yf beschikken wij over de apparatuur om u professioneel op weg te helpen.

Airco in hybride auto’s
Bij een hybride auto is een goed werkend aircosysteem nog belangrijker. De accu van een hybride auto wordt namelijk gekoeld door het aircosysteem. Wanneer de airco niet meer werkt, is de kans groot dat de accu door oververhitting kapot gaat. De kosten voor een dergelijke accu lopen al gauw op tot €7.000,-, terwijl de kosten voor aircoservice slechts € 85,- inclusief BTW zijn.